Erwin Kalle “goes for Grandmaster” 2013


Een jaar geleden vertelde ik jullie van het Belgische schaakproject “Go for Grandmaster”, waarmee België de sterke Belgische schaakjeugd wil ondersteunen, om de komende jaren “een Belgische schaker te laten proeven van de wereldtop”.

Een van de activiteiten die hierbij wordt georganiseerd, is een toernooi waarbij een Belgisch jeugdteam van 10 spelers speelt tegen jeugdteams uit Nederland, Engeland en Duitsland.

Ook afgelopen weekend is het jeugdtoernooi gespeeld, en net als vorig jaar was ook nu onze Erwin Kalle aanwezig om de Nederlandse eer te helpen verdedigen. In een team samen met 9 andere Nederlands jeugdschakers speelde Erwin tegen Belgische, Engelse, en Duitse jeugdspelers.

Het Nederlandse team heeft dit toernooi gewonnen, mede dank zij 3 overwinningen en 1 remise van Erwin. In dit verslag, vind je een heleboel foto’s van de jeugdschakers en een partij van Erwin.

Reacties zijn gesloten.