Mees Schillemans is de nieuwe BSV Jeugdkampioen


Het BSV Jeugdkampioenschap is inmiddels afgerond. Mees Schillemans is de nieuwe BSV-jeugdkampioen, op maar één punt gevolgd door Simon de Pooter.

In de K.O. zijn er reeds twee kampioenen te bejubelen.
Charlotte won van zusje Dominique de Bie in de groep Opstapje 1 & 2.
In Stap 2 was Simon de Pooter te sterk voor Ruben van Poelje, het werd 2-0. Ruben heeft wel de laatste twee weken eindexamen gedaan en uiteraard heeft dat invloed gehad. Pieter de Vos kwam tijdens de barrage erg dicht bij een plaats in de finale, maar Ruben speelde bekwaam de tijd uit. Simon de Pooter heeft al laten weten om de kampioen van Stap 3 te willen gaan uitdagen voor de algehele titel van KO-kampioen 2015.

Bij het meisjeskampioenschap heeft Elaine de Bie zich een stap dichter bij haar derde titel gebracht door van concurrente Mandy van Dijke te winnen. Kelsey Bogers is nu nog het enige gevaar van Elaine. Aankomende dinsdag zal de beslissing gaan vallen.

In dit document (PDF) vind je weer alle uitslagen en alle standen.

Reacties zijn gesloten.